Pidän blogia, koska pyrin olemaan mielipidevaikuttaja. Ihmisten mielipiteisiin vaikutetaan joko järkipuheen tai tunteiden kautta. Kun puhutaan siirtolaisuudesta ja maahanmuutosta, on vain yksi oikea tapa lähestyä tätä asiaa.

Se ainoa oikea tapa on järkiperäinen lähestyminen.

Tunteilu on turmiollista kun ajatellaan globaalisti väestöongelmia. Tunteilu johtaa surkeaan lopputulokseen pienen kansan näkökulmasta. Vaeltamaan lähteneiden ihmismassojen näkökulmasta katsottuna pohjoisten alkuperäisväestöjen tunteilu on hyödyllistä. Rajat pysyvät auki niin kauan kuin tunteet voittavat järjen.

Amerikan intiaanitkin tunteilivat kun kohtasivat eurooppalaiset siirtolaiset. Seuraukset tiedämme.

Tilastotiedettä ajattelun avuksi

Tämän planeetan väestö kasvaa edelleen räjähdysmäisesti: noin 80 miljoonaa uutta ruokittavaa on joka vuosi enemmän vaikka jo nyt happi, vesi ja ruoka ovat loppumassa.

Jos Suomi purkaa tuota väestöpommia esimerkiksi ottamalla kriisimaista 30 000 ihmistä joka vuosi (ja samalla aiheuttaa valtavasti harmia omille kansalaisille) helpottaa se tilannetta alle 4 tunniksi. Sitten on taas syntynyt 30 000 uutta autettavaa lisää. Väestöt kasvavat nopeimmin juurikin niissä maissa, joista Suomeen ollaan nyt tulossa.

Tässä sitä tilastotiedettä eli järkeä olisi tunteiden vastapainoksi. Suluissa väestönkasvuprosentti esimerkkimaissa, joista meille eniten ollaan tulossa tällä hetkellä:

Somalia (1,75%), Afganistan (2,25%), Pakistan (1,57%), Irak (2,45%), Syyria (1,95%), Eritrea (2,2%).

Yhteensä näissä maissa asuu tällä hetkellä noin 300 miljoonaa ihmistä (eli 2 kertaa enemmän kuin Venäjällä) ja väestön kasvu on keskimäärin 2% vuodessa. Kansakoulun matikallakin pystyy laskemaan, että joka vuosi noissa maissa on ruokittavia suita 6 miljoonaa lisää, eli enemmän kuin Suomessa on asukkaita.

Miten hitossa Suomen rajojen avaaminen voi olla ratkaisu tähän ongelmaan?

 

Uskonnot ovat valtapeliä

Aivan kuten Suomessakin, aatteet ovat osa valtapeliä kaikissa maissa. Suomessa ei enää ole näkyvää vahvaa uskonnollista aatelatausta kun tavoitellaan valtaa. Maassamme toki jumalaan uskominen edelleen vaikuttaa vaikka onkin siirtynyt kulisseihin; pääministeri on lestadiolainen ja ulkoministeri vanhoilliskatolilainen. Höpönassu valtionvarainministerikin on erään sortin uskovainen sanoessaan olevansa vakaumuksellinen unionisti.

Asia on toisin suuren syntyvyyden maissa, joissa uskonnot ovat edelleen näkyvää ja voimakasta valtapeliä. Johtajat ovat sunneja, shiioja, hinduja ja niin edelleen. Ihmisten suosiosta taistellaan ”pyhien kirjoitusten” tulkinnoilla. Jos tulkitsee väärin pyhää tekstiä, on vääräuskoinen.

Jos ajattelee järjellä, on vääräuskoinen. Järjen käyttäminen on kiellettyä kun pyhä kirja on valtaoppina.

Monet uskonnot muistuttavat Hitlerin kansallissosialismia, silti niitä saa vapaasti harrastaa monikulttuurisuuden ja uskonnonvapauden nimissä. Ei pitäisi saada. Monet uskonnoista pitäisi kieltää, koska ne aiheuttavat väkivaltaa ja ihmisoikeuksien loukkauksia. Ainakin Suomessa niiden harjoittaminen ja opettaminen pitäisi kieltää.

 

Uskonnot alistavat naisia

Kestämätön syntyvyyden kasvukin johtuu uskonnoista, jotka eivät anna naisille valtaa päättää omista asioistaan. Sadat miljoonat naiset eivät saa päättää kenen kanssa menevät naimisiin ja montako lasta tekevät. Naiset ovat useissa miesten hallitsemissa uskonnollisissa kulttuureissa nyrkin ja hellan välissä kirjaimellisesti.

Se on todella surullista katseltavaa.  Mutta näille asioille me emme voi mitään. Pitää siis ajatella järjellä.

Jos Suomeen otetaan pakolaisia niin otetaan sitten naisia ja lapsia pois tuolta uskontojen hulluudesta.

Lentokoneessa sanotaan, että laita happinaamari ensin omille kasvoille ja auta sitten vasta muita. Näin tässäkin tapauksessa pitää tehdä. Ensin ajatellaan itseä ja omaa perhettä, sitten oman maan kansalaisia, kolmannessa vaiheessa voi jo ajatella oman maanosan ihmisiä ja lopuksi muiden maanosien kansoja.

Tämä on ainoa järkevä ja kestävä tapa toimia. Suomalaisille.